AlterNation - magazyn o muzyce Electro, Industrial, EBM, Gothic, Darkwave i nie tylko
Access Zero - Living in Transition (CD)
Pozostałe płyty:
Access Zero - Lost Among the Reign
Lost Among the Reign
Data wydania: 2009-10-02
Wydawca: A Different Drum


Access Zero -  Living in Transition (CD)

Access Zero

Data wydania: 2010-03-05

Wydawca: A Different Drum

01 These Things Fell Apart
02 Little Stranger
03 Broken
04 Going Nowhere
05 Away
06 Let It Go
07 Draw The Line
08 Lost Among The Reign
09 Tainted Love
10 Years Of Wasted Time
11 InThese Dreams