AlterNation - magazyn o muzyce Electro, Industrial, EBM, Gothic, Darkwave i nie tylko
Miami Horror - All Possible Futures (CD)
Miami Horror - All Possible Futures (CD)

Miami Horror

Data wydania: 2015-04-21

Wydawca: Dine Alone Records

01.American Dream
02. Real Slow Feat. Sarah Chernoff
03. Love Like Mind Feat. Cleopold
04. Cellophane (So Cruel) Feat. Aaron Miller & Gavin Turek
05. Wild Motion (Set It Free)
06. (Into The Night)
07. Colours In The Sky Feat. Cleopold
08. All It Ever Was
09. (Maybe I Need You)
10. Out Of Sight
11. Stranger Feat. Future Unlimited
12. Who Is Gonna Save Us?
13. (Happy Without You)
14. Another Rise, Another Fall
15. Forever Ever?