AlterNation - magazyn o muzyce Electro, Industrial, EBM, Gothic, Darkwave i nie tylko
Arcana - The First Era 1996-2002 (Limited 4CD Box Set)
Pozostałe płyty:
Arcana - The New Light
The New Light
Data wydania: 2004-05-28
Wydawca: Cyclic Law
Arcana - Inner Pale Sun
Inner Pale Sun
Data wydania: 2002-09-10
Wydawca: Cold Meat Industry
Arcana - Body of Sin
Body of Sin
Data wydania: 2002-02-25
Wydawca: Cold Meat Industry
Arcana - ...The Last Embrace
...The Last Embrace
Data wydania: 2000-03-24
Wydawca: Cold Meat Industry
Arcana - Isabel
Data wydania: 1999-06-22
Wydawca: Cold Meat Industry
Arcana - Cantar De Procella
Cantar De Procella
Data wydania: 1998-02-26
Wydawca: Cold Meat Industry
Arcana - Lizabeth
MCD Limited Edition
Data wydania: 1997-03-20
Wydawca: Cold Meat Industry
Arcana - Dark Age Of Reason
Dark Age Of Reason
Data wydania: 1996-07-16
Wydawca: Cold Meat Industry

1 2

Arcana - The First Era 1996-2002 (Limited 4CD Box Set)


Data wydania: 2010-04-24

Wydawca: Cyclic Law

Disc 1 "dark Age Of Reason"
01. Our God Weeps
02. Angel Of Sorrow
03. Source Of Light
04. The Calm Before The Storm
05. Dark Age Of Reason
06. Like Statues In The Garden Of Dreaming
07. The Oath
08. ...for My Love
09. Serenity
10. The Song Of Mourning
11. Eternal Sleep (bonus Track)
12. Spirits Of The Past (bonus Track)

Disc 2 "cantar De Procella"
01. The Opening Of The Wound
02. Chant Of The Awakening
03. The Song Of Solitude (the Cry Of Isolde)
04. Void Of Silence
05. Cantar De Procella
06. Aeterna Doloris
07. The Song Of Preparation
08. God Of The Winds
09. The Dreams Made Of Sand
10. Gathering Of The Storm
11. La Salva De Profundis
12. The Tree Within
13. Emperor Of The Sun (bonus Track)

Disc 3 "...the Last Embrace"
01. ...the Last Embrace
02. Hymn Of Absolute Deceit
03. Diadema
04. Winds Of The Lost Soul
05. Love Eternal
06. Repentance
07. March Of Loss
08. The Ascending Of A New Dawn
09. Sono La Salva
10. Lorica Vite
11. Eclipse Of The Soul (bonus Track)

Disc 4 "inner Pale Sun"
01. The Cold Sea
02. Lovelorn
03. Icons
04. We Rise Above
05. Innocent Child
06. Song Of The Dead Sun
07. Season Of Thought
08. Closure
09. Body Of Sin (bonus Track)

Przeczytaj recenzję płyty: